• Carsten Bott den 01-07-2016
    Kære forældre på Grønnemose Skole

Hermed vores sommerbrev.
    I ønskes alle en rigtig god ferie.

Carsten Bott
  • Carsten Bott den 01-07-2016
    Renovering af skolens toiletter.

Nye toiletter
    Det er mig en stor glæde at informere jer om, at der er truffet politisk beslutning om at renovere skolens toiletter.
    Det har længe været et meget stort ønske fra skolebestyrelsen, elever og medarbejdere, så det er glædeligt, at processen nu igangsættes. Skolen er stor og toiletterne er mange, så den samlede proces er opdelt i nogle etaper over et par år.

Første etape
    Vi begynder i indskolingen allerede i uge 29, hvor der etableres byggeplads og nødvendig afskærmning.
    Nedrivningen af de gamle toiletter er planlagt til at foregå i ugerne 29 og 30.

Udvidet sikkerhedshensyn
    I dele af de gamle bygninger på skolen er der asbest. Vi har tidligere renoveret store dele af skolen, og vores ejendomsafdeling har gennem de forløb fået stor erfaring i at håndtere disse byggeprocesser sikkert og forsvarligt. En nedrivningsproces kan forårsage, at miljøskadelige stoffer frigives og vi har derfor taget udvidede sikkerhedshensyn. Der er i forvejen strenge byggeregulativer i forbindelse med en sådan proces, men kommunen har derudover købt et eksternt miljørådgivningsfirma til at føre løbende tilsyn.

Skolens ledelse og medarbejdere sørger også for, at hverken børn eller ansatte færdes i nærheden af byggeriet.
    Børnenes aktiviteter finder sted på helt andre områder på skolen i disse to uger.
    Børn og ansatte kommer først tilbage til indskolingen, når der er gennemført en grundig miljørengøring.

Midlertidige toiletter
    I genopbygningsperioden vil toiletområderne være afskærmede, og der vil naturligvis blive etableret midlertidige toiletter til børnene i hele perioden. Indskolingens nye toiletter er planlagt til at være færdige d. 8.9. - altså i uge 36, 2016.

Hjemmeside med løbende information
    Vi vil rigtig gerne give jer løbende information om projektet. Derfor opretter vi en side på skolens hjemmeside, hvor der løbende opdateres med information om byggeprocessen, som også omfatter både udskoling, festsal og aula.

Har I spørgsmål eller kommentarer, er I som altid velkomne til at rette henvendelse til skolen på 39573220.

Carsten Bott

Connie Røssel Jensen den 29-06-2016

Tekst til Forældreintra:

Skolemælk til madpakken

Vi skriver til dig, fordi vi gerne vil minde dig om, at det er nu, du skal melde dit barn til Skolemælk, hvis der skal være Skolemælk fra 1. skoledag efter sommerferien.

Gå ind på www.skolemælk.dk , så er du i gang. Det er nemt og hurtigt og du kan altid framelde eller ændre mælken, hvis du får brug for det. Læs mere i vedhæftede PDF.

Bemærk! Hvis du allerede har tilmeldt dit barn til skolemælk skal du intet gøre.

Skolemælk

Grønnemose skole

Skolesvinget 10
2860 Søborg